برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد ؟!

برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد ؟!

برنامه نویسی چیست ؟!
برنامه نویسی به زبان ساده به معنی برقراری ارتباط و آموزش دادن یک سیستم کامپیوتری برای انجام وظایف مشخصی است. با استفاده از فرآیند برنامه نویسی ما می‌توانیم با سیستم‌های کامپیوتری صحبت کنیم تا وظایف آن‌ها را برایشان مشخص کنیم. این ارتباط میان انسان و سیستم به واسطه زبان‌های برنامه نویسی صورت می‌گیرد. این زبان‌ها مجموعه ای از حروف و عبارت‌های مشخص هستند که هم برای انسان ها و هم برای کامپیوترها قابل فهم هستند.
زبان‌های برنامه نویسی دقیقا مانند زبان‌های فارسی، انگلیسی و به طور کلی زبان‌های انسانی هستند. آن‌ها قوائد نوشتاری، واژگان اختصاصی و دستورات خاص خود را دارند. پس اولین قدم برای آموزش برنامه نویسی یادگیری زبان مشترک بین انسان‌ها و کامپیوترها می‌باشد. البته معمولا زمانی که در صحبت‌های روزانه از عبارت برنامه نویسی کامپیوتر صحبت می‌کنیم، منظورمان فرآیند توسعه یک نرم افزار است.


خب حالا اصلا برنامه نویسی چه کاربردی داره ؟!
حال که با تعریف برنامه نویسی آشنا شدید، می‌خواهیم بدانیم که به چه کسی برنامه نویس می‌گویند؟ برنامه نویس کسی که به خوبی می‌تواند با سیستم‌های کامپیوتری صحبت کند! او به خوبی مشکلات و مسائل اطراف خود را شناسایی می‌کند تا با استفاده از توانایی‌های یک کامپیوتر آن‌ها را حل کند. بنابراین می‌توان اینگونه برداشت کرد که وظیفه اصلی برنامه نویسان حل مسئله با استفاده از سیستم‌های کامپیوتری است است.
کامپیوترها و یا به عبارتی بهتر مجموعه ای از سخت افزارها مانند مغزی قدرتمند، محاسبه گر و البته خام هستند. زیرا آن‌ها به صورت پیش فرض هیچ وظیفه و کاری برای انجام دادن ندارند. بنابراین باید کسی که زبان آن ها، محدودیت‌ها و توانایی‌های آن‌ها را به خوبی می‌شناسد، مجموعه ای از وظایف و دستورات را به آن‌ها بدهد تا انجام دهند. این دستورات و وظایف در حقیقت همان نرم افزارها و اپلیکیشن‌ها هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *