با طراحی وب سایت پزشکی، تحولی نو در ارائه خدمات درمانی ایجاد کنید…
استفاده از اینترنت و خدمات آنلاین، هر روز در دنیا و به خصوص کشور ما ایران در حال رشد است و مردم ترجیح می دهند به جای روش های سنتی، در خانه خود بمانند و از خدمات آنلاین استفاده کنند. در این میان یکی از مهمترین خدماتی که باید به صورت آنلاین ارائه شود خدمات پزشکی و درمانی است.
در گذشته مردم برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی، به مطب پزشکان مراجعه می کردند و ساعت ها منتظر می ماندند تا نوبت آنها برسد و معاینه شوند؛ اما امروزه مردم به خاطر مشغله ها و امکاناتی که وجود دارد، کم حوصله شده اند و می خواهند در کمترین زمان خدمات موردنیاز خودشان را دریافت کنند.
امروزه مردم ترجیح می دهند به جای منتظر شدن در مطب دکتر، از قبل برای دریافت خدمات پزشکی موردنیاز خود، هماهنگی های لازم را انجام بدهند تا دیگر در صف معطل نشوند و زمان خود را از دست ندهند.
خوشبختانه اینترنت یک بستر عالی را برای این کار فراهم کرده است و پزشکان، بیمارستان ها و کلینیک های درمانی می توانند به راحتی کارهای دریافت نوبت و ارتباط با بیماران خود را با داشتن یک وبسایت پزشکی آسان کنند
اگر شما یک پزشک یا صاحب کلینیک پزشکی هستید و می خواهید برای کلینیک یا مطب خود یک وبسایت پزشکی طراحی کنید، این مطلب می تواند به شما کمک کند.
امکانات مورد استفاده در طراحی وبسایت پزشکی
1. امکان رزرو یا تعیین وقت ملاقات با پزشک:
یکی از مهمترین امکاناتی که وبسایت های پزشکی باید به آن مجهز باشند، امکان تعیین وقت ملاقات با پزشک است. با این امکان، مشتریان شما می توانند در زمان و تاریخی که خودشان راحت تر هستند وقت ملاقات با شما را دریافت کنند. همچنین شما نیز می توانید با چک کردن وبسایت خودتان، زمان های ملاقات رزرو شده را مشاهده کنید و برنامه ریزی مناسبی برای زمان خود داشته باشید.
2. معرفی تخصص ها و بیوگرافی پزشک یا پزشکان:
یکی دیگر از امکاناتی که یک وبسایت پزشکی مناسب باید داشته باشد، امکان معرفی تخصص ها و بیوگرافی پزشکان در بخش خاصی است. این بخش کمک می کند بیماران با شما و سایر پزشکان همکارتان به خوبی آشنا شوند و همچنین برای شما نیز می تواند اعتبار بیشتری ایجاد کند.
3. بخش مقالات و وبلاگ:
برای داشتن یک وبسایت پزشکی مناسب و غنی، داشتن بخش وبلاگ و مقالات ضروری است. این بخش دو مزیت مهم دارد که یکی از آنها کمک به بیماران فعلی و وفادارسازی آنان است و مزیت دوم هم جذب مشتریان جدید برای شما است.
4. گالری و نمونه کار:
بخش گالری و نمونه کار برای نمایش تصاویر و نظرات بیماران قبلی، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و این بخش می تواند باعث ایجاد اعتماد در بازدیدکنندگان جدید وبسایت شما شود.
5. امکان پرداخت آنلاین:
ممکن است شما بخواهید در هنگام رزرو وقت توسط بیماران، هزینه ویزیت را هم دریافت کنید که این امکان باید در طراحی وبسایت پزشکی لحاظ شود. این امکان می تواند از مراجعه نکردن بعضی از بیماران و ضایع شدن حق بیماران دیگر و همچنین اتلاف زمان شما جلوگیری کند.
6. امکان ثبت نام کاربران:
وجود امکان ثبت نام کاربران در وبسایت پزشکی، کمک می کند کاربران شما بتوانند در وبسایتتان ثبت نام کنند، تاریخچه مراجعات خود را ببینند یا وقت های تعیین شده خود را تغییر دهند.
7. امکان ایجاد آزمون:
با امکان داشتن آزمون آنلاین، شما می توانید از بیماران خود که وقت ملاقات تعیین کرده اند، سوالاتی را بپرسید تا با مشکلات بیمار آشنایی داشته باشید. با این امکان هنگام مراجعه بیمار، زمان کمتری از شما گرفته خواهد شد، در نتیجه می توانید بیماران بیشتری را ویزیت کنید.
8. فرم دریافت مشاوره یا ویزیت غیرحضوری:
این امکان می تواند درآمد شما را افزایش دهد و کمک می کند بدون اینکه نیاز به مراجعه حضوری بیمار وجود داشته باشد بیماران خود را ویزیت کنید.
9. امنیت:
یکی از مهمترین نکات در طراحی وبسایت پزشکی ، داشتن امنیت مناسب این وبسایت ها است. وبسایت پزشکی به خاطر وجود پرونده های بیماران و مشخصات خصوصی آنان، از حساسیت زیادی برخوردار است و باید امنیت مناسبی را داشته باشد تا در برابر هک و سرقت اطلاعات ایمن باشد.
10. واکنش گرایی:
افراد ممکن است با کامپیوتر یا گوشی موبایل به وبسایت شما مراجعه کنند، بنابراین مهم است که وبسایت شما قابلیت واکنش گرایی مناسبی داشته باشد تا به اندازه صفحه نمایش های مختلف تغییر کند. اگر وبسایت شما واکنش گرا نباشد، خیلی از کاربران که با موبایل به وبسایتتان مراجعه می کنند را از دست خواهید داد.
11. امکان اتصال به اپلیکیشن موبایل:
ممکن است شما بخواهید در آینده برای مطب یا کلینیک خودتان، اپلیکیشن موبایل طراحی کنید و کار را برای مشتریان خود راحت تر کنید. وجود امکان اتصال به اپلیکیشن موبایل، کمک می کند با هزینه کمتری بتوانید برای وبسایت پزشکی خودتان اپلیکیشن موبایل مناسبی را طراحی کنید و آن را در اختیار مخاطبان و مشتریان خودتان قرار دهید تا راحت تر از خدمات شما استفاده کنند.
12. امکان اتصال به شبکه های اجتماعی:
داشتن امکان اتصال به شبکه های اجتماعی، کمک می کند مطالبی که شما در وبسایت خودتان منتشر می کنید، در شبکه های اجتماعی شما نیز به صورت خودکار منتشر شوند و بازاریابی محتوایی وبسایت شما به صورت خودکار انجام شود.
مواردی که گفته شد، از مهمترین امکاناتی هستند که در طراحی وب سایت پزشکی باید استفاده شوند.
شما می توانید بر اساس نیاز خودتان امکانات خاص بیشتری را نیز به وبسایت پزشکی خودتان اضافه کنید. اگر می خواهید برای مطب یا کلینیک خودتان یک وبسایت پزشکی مناسب طراحی کنید، ما می توانیم این خدمت را به بهترین شکل برای شما ارائه کنیم.
[/ux_text]